Despre yokoyoko.ro

Yokoyoko.ro este un restaurant cu servicii de livrare de sushi din București. Acest portofoliu include detalii despre design-ul și funcționalitatea site-ului, precum și despre soluțiile tehnice implementate pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută și eficientă pentru utilizatori.

Site-ul ecommerce creat pentru Yokoyoko.ro este dezvoltat în platforma WordPress, o soluție populară și ușor de utilizat pentru crearea de site-uri web. Design-ul site-ului a fost realizat cu o atenție deosebită la detalii, folosind culori vibrante și imagini atractive pentru a atrage și păstra atenția utilizatorilor.

Rezultatul

Funcționalitatea site-ului include opțiuni pentru a plasa și gestiona comenzi, precum și pentru a personaliza opțiunile de livrare și plată. De asemenea, utilizatorii pot explora meniul restaurantului, precum și ofertele și promoțiile speciale.

Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor utilizatorilor, site-ul a fost dezvoltat cu o serie de măsuri de securitate, inclusiv criptarea datelor și folosirea unor protocoale de securitate de încredere.

Website-ul rulează pe cms-ul wordpress.

Vrei și tu un site de care
să fii mândru?