Skip to main content

Campanii de promovare Servicii

Transformă-ți afacerea în prima alegere a clienților tăi, cu ajutorul anunțurilor promovate pe Google! Folosim cele mai bune unelte Google în campaniile de promovare a serviciilor tale, astfel încât să te aducem la un search distanță față de ei.

Google pentru eCommerce

La noi, campaniile de tip anunț sunt doar începutul! Ne place să fim creativi și să ne jucăm cu uneltele Google Merchant și anunțurile display pentru remarketing, astfel încât afacerea ta să fie mereu în lumina reflectoarelor. Mai avem și alte strategii secrete care ne ajută să oferim servicii de calitate, dar pssst 🙊, nu ți le spunem aici – trebuie să ne contactezi pentru a afla mai multe!

Nou! Setarea contului sau curățarea lui

În caz că te descurci și singur, dar ai nevoie de ajutor sau neclarități cu setările contului – ai un buton în dreapta.

Tipuri de campanii

Campanii tip anunț
Campanii video YouTube
Campanii Display
Campanii Merchant
Campanii Remarketing
Campanii Locații fizice

Conținut captivant

O poveste livrată prost, e o poveste pe care nu o știe nimeni. Tocmai din această cauză, fiecare reclamă, trebuie să fie captivantă. Dar asta nu e tot, ea trebuie ajutată de un design estetic și intuitiv, sau de un video și descrisă perfect prin texte care conving. Și prin coincidență, noi, la epic373, le facem… Bine, le facem bine!

Strategie și audit

Deși e ultima pe listă, de aici începe totul. Analizăm cu atenție concurența ta, poziționarea pe piață, avantajele competitive și preferințele clienților tăi, astfel încât să putem crea un plan personalizat pentru afacerea ta și să ne asigurăm că obții rezultatele pe care le meriți!

Ești gata să-ți ducem afacerea la alt level?