Skip to main content

Întrebări frecvente

Cum te poate ajuta o agentie de marketing online?

În linii generale, (dar nu ne rezumăm doar la…), agenția noastră te poate ajuta prin toate cunoștințele și experiența necesare pentru a dezvolta și implementa o strategie eficientă prin care compania ta să fie prezentă și vizibilă în mediul online. Astfel, te putem ajuta să crești traficul site-ului tău, să atragi clienți prin campanii de marketing plătite sau organice, și să îmbunătățești prezența online a brandului tău.

Diferenta dintre serviciile oferite de un freelancer si o agentie de marketing?

O agenție de marketing dispune de o echipă de specialiști talentați, care lucrează în armonie și fiecare își asumă responsabilitatea pe domeniul său de expertiză. Agenția oferă contracte și garanții pentru serviciile prestate, astfel încât promisiunile și angajamentele față de clienți să fie întotdeauna respectate.

 

Un avantaj important al unei agenții de marketing este faptul că dispune de mai mulți specialiști, care sunt mereu la curent cu noile tehnologii și tendințe din domeniu. În plus, agenția poate planifica, livra și monitoriza campaniile mult mai rapid și mai eficient decât o singură persoană.

Cum pot alege din serviciile de online marketing oferite?

Suntem mereu aici pentru tine! Ne concentrăm întotdeauna pe identificarea nevoilor specifice ale business-ului tău, pentru a putea crea un plan de marketing personalizat care să răspundă acestora. De la campanii de branding, marketing online și social media, la PPC și alte servicii personalizate, ne vom asigura că strategia noastră va fi adaptată specific nevoilor și obiectivelor tale de business.

Ce tip de raport vei primi?

Fiecare client primește lunar un raport detaliat pentru fiecare tip de serviciu ales, împreună cu o serie de concluzii și recomandări specifice. Pentru a ne asigura că datele oferite sunt precise și concrete, utilizăm o serie de platforme specializate. Așadar, vei avea întotdeauna acces la informații relevante și actualizate, care îți vor permite să urmărești cu atenție progresele și să iei decizii bine fundamentate pentru business-ul tău.

Care este programul de lucru al agenției?

Avem un program de muncă intensiv în intervalul 9AM – 6 PM. Cu toate acestea, nu suntem genul care se prefac că nu văd mesajele, deci stabilim o ședință sau rezolvăm un aspect de tip urgență și în afara orelor de lucru.