Skip to main content

Campanii de promovare pe Meta

Cu ajutorul campaniilor plătite pe Facebook, vei putea ajunge direct, la persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale! Segmentăm audiența în funcție de sex, vârstă, locație, hobby-uri și interese, astfel încât să obții rezultate cât mai eficiente și să crești notorietatea brandului tău.

Reclame pe Instagram

Instagram este canalul cu cea mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 milion de utilizatori doar în România și peste 1 miliard de conturi active la nivel global. Îți dăm un indiciu – publicul tău sigur se află printre ei!

Nou! SMM pentru rețelele sociale

Gestionare instagram, tiktok, facebook și alimentarea lor cu conținut calitativ mulat pe afacerea ta.

Tipuri de campanii

Campanii de tip catalog
Campanii de remarketing
Campanii de vizibilitate
Campanii de tip teaser
Campanii automatizate
Campanii de generare lead-uri

Conținut captivant

O poveste livrată prost, e o poveste pe care nu o știe nimeni. Tocmai din această cauză, fiecare reclamă, trebuie să fie captivantă. Dar asta nu e tot, ea trebuie ajutată de un design estetic și intuitiv, sau de un video și descrisă perfect prin texte care conving. Și prin coincidență, noi, la epic373, le facem… Bine, le facem bine!

Strategie și audit

Deși e ultima pe listă, de aici începe totul. Analizăm cu atenție concurența ta, poziționarea pe piață, avantajele competitive și preferințele clienților tăi, astfel încât să putem crea un plan personalizat pentru afacerea ta și să ne asigurăm că obții rezultatele pe care le meriți!

Ești gata să-ți ducem afacerea la alt level?