Skip to main content

Avem soluții nu slogan.

Și scopul de a explora cele mai adânci părți ale serviciilor pe care le prestăm. Încântați de cunoștință.

epic373 e născut din frustrările unei pieți constant debalansată de moneymakers și cei ce cred că marketing-ul în spațiul digital nu e nimic altceva decât o modalitate de a face bani ușor.

Suntem prietenul antreprenorului. Ăla care spune când e bine și când nu. Am pornit la un long run și vrem să te invităm în maratonul lucrurilor făcute #cumtrebe

Viziunea noastră e atât cât s-a putut. Să oferim un mediu plăcut oamenilor care construiesc și duc mai departe mesajele companiilor. Dacă ei vor fi fericiți, tonul mesajului  dat mai departe va fi plăcut. Suntem de părere că o oră de lucru în plus este mai ieftină decât un feedback negativ. Vrem să schimbăm wall-uri și să construim brand-uri. Vrem să avem clienți dar ne place să devenim prieteni.

Nu vom lucra niciodată cu partide politice. Nu vom lucra niciodată cu păcănele. Vom ajuta din toate puterile oamenii care aduc un aport pozitiv economic și social. Vom fi lângă cei ce vor schimba lumea și îi vom ajuta să o facă frumos, corect și cu prețuri transparente. Dacă relaționezi cu noi și cu stilul în care ne facem treaba e posibil să avem o colaborare minunată împreună.