Skip to main content

Eu sunt Sergiu, în buletin Serghei iar prietenii îmi spun Zeozea.

Și mă bucur să tecunosc. Fac asta decând mă știu și te invit să afli mai multe despre mine!

“Dacă viața îți dă lămâi, păcat să nu ai și tequila”

Caragia SergheiUn fel de fondator epic373

Povestea mea

Nu prea am stat degeaba dacă stau să-mi amintesc. Mereu am știut că pot aduce un aport pozitiv în ceea ce am fost implicat și de cele mai multe ori am reușit. Trăiesc din mișcare, mă plictisesc repede și agenția de digital marketing îmi dă ceea de ce am nevoie – dinamică. Am aflat de marketing acum mulți ani când administram câteva din cele mai cunoscute pagini USG virale în R. Moldova

Gifutări, Anonim, Tineri și Inteligenți, Dex și multe alte proiecte m-au adus în fața afacerilor care doreau conținut viral și promovare. De pe atunci am început săînțeleg că marketing-ul nu este un neologism ci în lumea oamenilor cu pedigree corect e un must have.

Uneori nu știu dacă am ales acest drum sau am fost propulsat de inerția întâmplărilor însă atunci când văd rezultate în proiectele în care sunt implicat, realizez că overthinking is for overthinckers iar eu sunt fericit făcând ceea ce fac!

În trecut

2023 - Prezent
Reprezint epic373 și ajut companiile să ajungă la clienții lor
2020 - 2022
Director de Marketing la annettenails.ro
2019 - 2021
Project manager la Global Records
2015 - 2019
Frelancer (Strategii Mk/ Fb & Google Ads/ Design/ Webdesign)

Nu cred în agențiile care au un model de afaceri tradițional și sunt convins că din angajații care primesc firimituri nu au cum să iasă rezultate excepționale.

La epic373 nu avem angajați. Avem doar parteneri. Persoane care sunt la fel dedicate și care sunt monetizate doar pentru rezultat.

Unui angajat tradițional îi ia în jur de 3 luni să se acomodeze cu noul job și din acel moment să înceapă o rutină de care nu se bucură nici el, nici clienții finali. Tocmai de asta în jurul meu și în echipa epic373 sunt persoane care lucrează ca niște mici afaceri. Fiecare din ei luptă pentru un rezultat cât mai bun, fiecare din ei învață zilnic și își îmbunătățesc skill-urile. Fiecare din ei dă tot ce poate și tot ce știe pentru a aduce maxim rezultat pentru costuri minime.

Când nu mai poți – mai poți un pic. Când suntem gata să livrăm un serviciu, mai dăm de la noi 10-20% și acolo se vede diferența. Diferența în vânzări, în calitatea serviciilor, în livrabile. Colaborăm de cele mai multe ori din recomandări și nu ne referim acum să fim noi recomandați. Ne selectăm clienții pentru a merge la un drum lung împreună pentru că în afaceri timing-ul contează uneori peste 60% iar noi vrem să fim acolo când putem propune cea mai bună oportunitate.

Pe ici, pe colo…

Cunoaște-mă mai bine din diverse apariții, în diferite momente ale vieții mele și în diferite proiecte în care am fost implicat

Nota 2 - Podcast cu Vadim Cușnir
2023
Unu Noaptea - Interviu
2023
Noi nu cenzurăm realitatea - iQuads
2019
Cu maturi - Podcast cu Dragoș Munteanu
2019
Unde-s tinerii - interviu Diez.md
2016